Logo
(Po-Pá, 9-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
01.10.2021
Zahájen provoz e-shopu DOMENO.cz
Vážení zákazníci,  zahájili jsme provoz nového e-shopu s doménami na prodej. Chystáte se podnikat na internetu a hledáte nápaditou, snadno zapamatova... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
TOP 3 domény na DOMENO.cz
Vybíráme nejzajímavější domény. Které kousky nás nejvíce oslnily a proč by měly zaujmout i Vás? číst celé
25.10.2021 Tipy a rady
Desatero spokojené domény
Vyvarujte se při výběru názvu domény prohřeškům, které mohou ovlivnit úspěšnost vašeho podnikání. číst celé
18.10.2021 Tipy a rady
Co je doména a proč je pro Váš e-shop důležitá?
Doména je základní kámen Vašeho e-shopu. Je to cesta do Vašeho obchodu a poznávací znak. číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte nové domény, články a slevové akce

Z odběru novinek se můžete kdykoli odhlásit. 

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Zboží.cz.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

TOP 3 domény na DOMENO.cz
TOP 3 domény na DOMENO.cz
Vybíráme nejzajímavější domény. Které kousky nás nejvíce oslnily a proč by měly zaujmout i Vás? číst celé
Desatero spokojené domény
25.10.2021 Tipy a rady
Desatero spokojené domény
Vyvarujte se při výběru názvu domény prohřeškům, které mohou ovlivnit úspěšnost vašeho podnikání. číst celé
Co je doména a proč je pro Váš e-shop důležitá?
18.10.2021 Tipy a rady
Co je doména a proč je pro Váš e-shop důležitá?
Doména je základní kámen Vašeho e-shopu. Je to cesta do Vašeho obchodu a poznávací znak. číst celé
Otevíráme v Česku nový doménový e-shop
Otevíráme v Česku nový doménový e-shop
Potřebujete krátké a výstižné jméno pro Váš e-shop? Vyberte si z více než 200 domén budoucnosti. číst celé
Nepropásněte nové domény, články a slevové akce
Z odběru novinek se můžete kdykoli odhlásit. 

 

 

DOMENO.cz 2021 - 2022
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz