EXTRA ŠANCE: Startovací sleva 20 % na všechny domény do 30.6. 🚀 Váš kód START20 🚀
Logo
(Po-Pá, 9-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
27.03.2022
Vyměňte starou doménu za novou
Máte už rozjetý e-shop, základnu svých zákazníků, byznys vám roste a přemýšlíte nad tím, kam investovat? Pokud jste na začátku nezvolili zrovna ideáln... číst celé
20.01.2022
Pojďte nám nabídnout Vaši představu
  V našem e-shopu můžete jednak nakupovat za pevně stanovené ceny, ale také nám nabídnout vaši představu v případě, že máte o doménu zájem, ale za ji... číst celé
01.10.2021
Zahájen provoz e-shopu DOMENO.cz
Vážení zákazníci,  zahájili jsme provoz nového e-shopu s doménami na prodej. Chystáte se podnikat na internetu a hledáte nápaditou, snadno zapamatova... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
11.03.2022 Tipy a rady
Doména prvního, druhého a třetího řádu
Pojďme si říci, co vlastně doménové řády znamenají, jaké je v nich rozdíl a kolik jich máme? A co vlastně znamená zkratka TLD? číst celé
TOP 3 domény na DOMENO.cz
Vybíráme nejzajímavější domény. Které kousky nás nejvíce oslnily a proč by měly zaujmout i Vás? číst celé
25.10.2021 Tipy a rady
Desatero spokojené domény aneb na co si dát pozor?
Vyvarujte se při výběru názvu domény prohřeškům, které mohou ovlivnit úspěšnost vašeho podnikání. číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte nové domény, články a slevové akce

Z odběru novinek se můžete kdykoli odhlásit. 

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • ……… v případě externích e-mailových nástrojů nezapomeňte doplnit případné další údaje jako jméno a příjmení; telefonní číslo; adresu bydliště apod. (newsletterový nástroj od Eshop-rychle zpracovává jen e-mailovou adresu)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel softwaru ……… (Pokud využíváte např. Externí mailingový nástroj.)
    • Marketingová agentura ……… (Pokud se vám stará o emailing kompletně marketingová agentura.)
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Doména prvního, druhého a třetího řádu
11.03.2022 Tipy a rady
Doména prvního, druhého a třetího řádu
Pojďme si říci, co vlastně doménové řády znamenají, jaké je v nich rozdíl a kolik jich máme? A co vlastně znamená zkratka TLD? číst celé
TOP 3 domény na DOMENO.cz
TOP 3 domény na DOMENO.cz
Vybíráme nejzajímavější domény. Které kousky nás nejvíce oslnily a proč by měly zaujmout i Vás? číst celé
Desatero spokojené domény aneb na co si dát pozor?
25.10.2021 Tipy a rady
Desatero spokojené domény aneb na co si dát pozor?
Vyvarujte se při výběru názvu domény prohřeškům, které mohou ovlivnit úspěšnost vašeho podnikání. číst celé
Co je doména a jaký má význam?
18.10.2021 Tipy a rady
Co je doména a jaký má význam?
Doména je základní kámen Vašeho e-shopu. Je to cesta do Vašeho obchodu a poznávací značka. číst celé

Reference:

 

 

DOMENO.cz 2021 - 2022
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz