Logo
(Po-Pá, 9-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
30.05.2021
Zahájen provoz e-shopu DOMENO.cz
Vážení zákazníci,  zahájili jsme provoz nového e-shopu s doménami na prodej. Chystáte se podnikat na internetu a hledáte nápaditou, snadno zapamatova... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
20.03.2021 Co je nového?
Otevíráme v Česku nový e-shop s doménami
Vítejte na DOMENO.cz, na místě, kde najdete domény budoucnosti. Máme domény pro řemeslníky, milovníky zvířat, módní znalce i prodejce vrnivých hraček.... číst celé
19.03.2021 Tipy a rady
Desatero spokojené domény
Vyvarujte se při výběru názvu e-shopu a domény prohřeškům, které mohou ovlivnit úspěšnost vašeho projektu. číst celé
18.03.2021 Tipy a rady
Co je to doména a proč je pro váš e-shop tak důležitá?
Doména je základní kámen vašeho e-shopu. Je to cesta do vašeho obchodu, je to váš poznávací znak. číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte nové domény, články a slevové akce

Z odběru novinek se můžete kdykoli odhlásit. 

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Marketingová agentura ………
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Otevíráme v Česku nový e-shop s doménami
Otevíráme v Česku nový e-shop s doménami
Vítejte na DOMENO.cz, na místě, kde najdete domény budoucnosti. Máme domény pro řemeslníky, milovníky zvířat, módní znalce i prodejce vrnivých hraček.... číst celé
Desatero spokojené domény
19.03.2021 Tipy a rady
Desatero spokojené domény
Vyvarujte se při výběru názvu e-shopu a domény prohřeškům, které mohou ovlivnit úspěšnost vašeho projektu. číst celé
Co je to doména a proč je pro váš e-shop tak důležitá?
18.03.2021 Tipy a rady
Co je to doména a proč je pro váš e-shop tak důležitá?
Doména je základní kámen vašeho e-shopu. Je to cesta do vašeho obchodu, je to váš poznávací znak. číst celé
Sportovní domény, které si zamilujete
Sportovní domény, které si zamilujete
Sestavili jsme pro vás důvody, proč by měl každý člověk, starající se o své zdraví, častěji vyrazit do přírody. číst celé
Nepropásněte nové domény, články a slevové akce
Z odběru novinek se můžete kdykoli odhlásit. 
DOMENO.cz 2021
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz